Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Dünya Şampiyonu judocumuz Müdür Yıldız´ı ziyaret etti

Dünya Şampiyonu judocumuz Müdür Yıldız´ı ziyaret etti

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Kazakistan´ın Almatı şehrinde düzenlenen Dünya Ümitler Judo Şampiyonası´nda 63 kiloda "Dünya Şampiyonu" olan Altıeylül Mehmet Vehbi Bolak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12.Sınıf Öğrencisi Habibe Afyonlu ve

Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, Kazakistan´ın Almatı şehrinde düzenlenen Dünya Ümitler Judo Şampiyonası´nda 63 kiloda "Dünya Şampiyonu" olan Altıeylül Mehmet Vehbi Bolak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12.Sınıf Öğrencisi Habibe Afyonlu ve ailesini makamında kabul etti.
Ziyarette konuşan İl Millî Eğitim Müdürü Yıldız "Öncelikle uluslararası bir yarışmada dünya birinciliği elde ederek ülkemizi ve ilimizi başarıyla temsil eden; Kazakistan´da İstiklal Marşımızı okutarak bayrağımızı göndere çektiren kıymetli öğrencimizi ve bu başarıda çok büyük katkısı olan antrenör hocalarımızı tebrik ediyor, Habibe´nin tüm gençlere örnek olmasını temenni ediyorum. Çünkü inandığımız takdirde başaramayacağımız hiçbir şey yok, yeter ki kendimize güvenelim. İnanıyorum ki öğrencimiz ve gururumuz Habibe, yeni başarılarıyla göğsümüzü kabartmaya devam edecek ülkemizi ve ilimizi daha nice yarışmalarda gururla temsil edecektir." dedi.
Ziyaret; Yıldız´ın, Dünya Şampiyonu Habibe Afyonlu´ya hediye takdimi ile sona erdi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli