Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Dünya Temizlik Günü´ne Balıkesirspor imzası

Dünya Temizlik Günü´ne Balıkesirspor imzası

?15 Eylül Dünya Temizli Günü? kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ile Balıkesirspor BALTOK takımının ortaklaşa düzenlediği organizasyonda anlamlı bir etkinliğe imza atıldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fahri Konuk, Balıkesirspor BALTOK Kulüp Başkanı Mustafa Bahçeci, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Mustafa Yılmaz, Balıkesirspor Teknik Sorumlusu Giray Bulak, Teknik heyet ve futbolcuların katıldığı etkinlikte Balıkesirspor BALTOK takımının oyuncuları çarşı merkezinde temizlik yaptılar.
Ellerine giydikleri eldiven ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi önünden başlanan temizlik çalışmasında futbolcular ve teknik heyet çarşı merkezinde yerlerdeki çöpleri toplarken vatandaşların da destek verdiği etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.
Etkinlik kapsamında açıklamalarda bulunan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fahri Konuk, Balıkesirspor BALTOK takımı yönetim, teknik heyet ve futbolcuları kutlarken ?Böylesine anlamlı bir günde Balıkesirspor BALTOK takımından gelen bu destek çağrısı bizleri oldukça mutlu etmiştir. Çevrenin bize geçmişten miras değil, çocuklarımızın bizlere emaneti olduğu göz önünde bulundurulursa bugün Balıkesirspor BALTOK Teknik Heyeti ve futbolcu kardeşlerimizin farkındalık oluşturmak için imza attıkları bu çalışmanın ne denli anlamlı olduğu anlaşılacaktır.? şeklinde konuştu.
Öte yandan aynı etkinlik kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı´na bağlı ekipler ise çocuklara kumbara ve bez çanta dağıtımı yaparak etkinliğe destek oldular.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli