Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Durmaz, engelli öğrencilerin yanında

Durmaz, engelli öğrencilerin yanında

Eski hakemden engelli öğrencilere ziyaret

Balıkesir´i uzun yıllar başarıyla temsil eden eski Süper Lig hakemi Aytekin Durmaz, Bigadiç´te, kendisine hayran olan engelli bir öğrenciyi ziyaret ederek, Süper Lig´de giydiği formasını armağan etti.
Geçtiğimiz pazar günü oynanan Trabzonspor-Galatasaray maçında gözlemci olarak görev alan Durmaz, Trabzon dönüşünde Bigadiç´e geçerek engelli öğrencileri ziyaret etti.
Bigadiç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´nde, hafif düzeyde zihinsel engelliler sınıfını ziyaret eden Durmaz, eğitim gören çocuklarla yakından ilgilendi. Durmaz, kendisinin hayranı olan Halit Tür´e, uzun yıllar Süper Lig maçlarında giydiği formasını ve tişörtünü, engelliler sınıfına ise nazar boncuğu armağan etti.
Hâlen Süper Lig gözlemciliğini yürütüp, Merkez Hakem Kurulu´nun hakem ve gözlemci il eğitimcileri arasında bulunan Aytekin Durmaz, ?Hakem camiası olarak Halit Tür kardeşimizi çok seviyoruz. Bu kardeşimiz hakem dostu, hakem hayranı. Beni çok sevdiği için ziyaret ettik. Ziyaretimizde bu güzel kardeşlerimizi sevindirebildiysek ne mutlu bize. Yeter ki engel zihniyetlerimizde, kalplerimizde, vicdanla-rımızda olmasın. İnsanoğlu için en büyük en sevgisizlik. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü´nü kutluyorum.?
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı