Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Dursunbey, doğa yürüyüşü için cazibe merkezine dönüştü

Dursunbey, doğa yürüyüşü için cazibe merkezine dönüştü

Dursunbey Belediyesi tarafından düzenlenen Doğa yürüyüşlerine ilgi her geçen gün artarken, Türkiye´nin çeşitli illerinden gelen Balıkesirliler de Değirmenerek parkuruna eşlik etti.

Dursunbey Belediyesi Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ?Sağlıklı Yaşam İçin Doğa Yürüyüşü´ projesine ilgi her geçen gün daha da artıyor. İlçenin dört bir yanında ki parkurlarda yapılan yürüyüşlerin en zorlu etaplarından birisi olan Alaçam Dağları Değirmenerek parkuru yürüyüşü 200 kişinin katılımı ile gerçekleşti. Alaçam mahallesi yakınlarından başlayan ve GMKA tarafından da yürüyüş yolları parkuruna alınan Değirmenerek parkurunda yürüyen katılımcılar geçen haftaya göre daha zorlu bir yürüyüşle karşı karşıya geldiler. Dere ve tepeleri aşan katılımcılar yaklaşık 12 kilometrelik alanı 3 saatte tamamladı.
Yürüyüşe Dursunbey Kaymakamı Emrullah Temizkan, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Balıkesirli Dernekler Platformu üyeleri ve yüzlerce vatandaş katıldı. Yürüyüşün ardından Değirmenerek Orman Şefliği´nde Dursunbey Belediyesi tarafından hazırlanan kahvaltıda dinlenen katılımcılar bölgenin yürüyüş açısından eşsiz olduğunu dile getirdiler.
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli