Bugün, 17 Nisan 2024 Çarşamba

Dursunbey Yeni Bir İvme Kazanıyor

Dursunbey Yeni Bir İvme Kazanıyor

Dursunbeye ivme kazandıracak Toplumsal Gelişim merkezi projesinin ilk ayağı olan kapalı halı saha için çalışmalar başladı.

Dursunbey`e ivme kazandıracak Toplumsal Gelişim merkezi projesinin ilk ayağı olan kapalı halı saha için çalışmalar başladı.
Dursunbey`de sosyal alan açısından tabuları yıkacak olan Toplumsal Gelişim Merkezi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Saz mesire alanına yapılacak olan sosyal tesis içerisinde Kapalı ısıtmalı Yarı olimpik Yüzme Havuzu, Kapalı Halı Saha, Basketbol Sahası, Tenis kortu, Fitness Canter, aerobik alan, sauna, Dinlenme alanları, Vitamin bar gibi birçok sosyal alanı içinde barındıracak.
Proje çalışmaları sürdürülen Toplumsal gelişim Merkezine yapılacak olan kapalı Halı Saha ile ilgili örnek projeleri araştıran Dursunbey Belediyesi geçtiğimiz gün bir heyet halinde Tavşanlı ilçesine giderek burada yapımına yeni başlanan Kapalı halı sahanın projesini ve inşaatını inceledi. Dursunbey Belediye Başkan yardımcısı Cemal Ergenç başkanlığında Tavşanlıda incelemelerde bulunan heyet Dursunbey`e yapılacak olan halı saha ile ilgili projeler ile buradaki projeleri karşılaştırdı.
Tavşanlıdan gerekli doküman v e fotoğrafları alan heyet tekrar Dursunbey`e dönerek yapılacak olan halı saha ile ilgili gerekli dokümanları Belediye imar ve şehircilik işlerine sundular. Tek başına ayrı olarak projelendirilen Kapalı Halı Sahanın bu yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı