Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Dursunbey´de Derya Uluğ ve Bahadır Tatlıöz İzdihamı

Dursunbey´de Derya Uluğ ve Bahadır Tatlıöz İzdihamı

Dursunbey Belediyesinin Büyük Dursun-beyliler Buluşması Festivali çerçevesinde düzenlediği konsere 30 Bin´e yakın kişi katıldı.

 Ünlü Sanatçı Derya Uluğ ve Bahadır Tatlıöz´ün sahne aldığı gecede adeta izdiham yaşandı.
Büyük Dursunbeyliler Buluşması Festivalinin ikincisi Dursunbey Saz Mesire Alanında gerçekleşti. Festival kapsamında bu yıl ikincisi kez Dursunbey dışında yaşayan on binlerce Dursunbeyli gündüz piknik etkinliğinde bir araya geldi. ? Dursunbeylilerin Büyük Buluşması´ festivalinin akşam ise Büyük bir konsere ev sahipliği yaptı. Konser öncesi konuşan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, bu konseri organize etmeden önce gençler ile bir anket çalışması yaptıklarını ve anketten Derya Uluğ ile Bahadır Tatlıöz´ün çıktığını belirtti. Başkan Bahçavan konsere sponsor olan firmalara da teşekkür etti.
Konser kapsamında ilk olarak son yıllarda çıkardığı hit parçalar ile müzik listelerinin en üstünde olan Derya Uluğ sahne aldı. Sahne performansı ile alanda toplanan on binlerce kişiyi coşturan Derya Uluğ, Dursunbey´de toplanan coşkulu kalabalık karşısında büyük mutluluk yaşadığını söyledi. Derya Uluğ´un sahnesinin ardından ise yine hit parçaları ile büyük beğeni toplayan Bahadır Tatlıöz sahne aldı. Gece saat 01.30´a des süren konserde coşku tavan yaparken, konserin sunuculuğunu da Demet Erdem yaptı.
Geç saatlere dek süren konserlerde adeta izdiham yaşanırken, vatandaşlar bu konseri düzenleyen Dursunbey Bele-diyesine ve Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan´a teşekkür ettiler.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli