Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Dursunbey´de uyuşturucu operasyonu

Dursunbey´de uyuşturucu operasyonu

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca "Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak" olaylarına yönelik olarak yapılan istihbari çalışmalar sonucunda,

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca "Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak" olaylarına yönelik olarak yapılan istihbari çalışmalar sonucunda, Dursunbey İlçesi Tezlik Mahallesi´nde ikamet eden R.Ş. ve E.Y. isimli şahısların Dursunbey İlçesi Kuzköy Mahallesi Köprü Yakası mevkiinde kenevir yetiştirdiğine dair bilgiye ulaştı.
Elde edilen istihbaratın ardından jandarma tarafından söz konusu bölgede yapılan aramada 61 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Şüpheli şahısların ev ve eklentilerinde yapılan arama sonucunda ise 50 gram kubar esrar, 1 adet Baretta marka tabanca, 4 adet tabanca fişeği, 1 adet av tüfeği, 13 adet av tüfeği kartuşu, 400 litre kaçak şarap, 80 kg yakılmış bakır kablo, 30 metre yakılmamış kablo, 30 metre yakılmamış fiber kablo, 1 adet kablo kesme makası, 4 adet ahşap telefon direği ele geçirildi.
Yakalanan şüpheli şahıslardan E.Y. isimli şahsın yapılan UYAP sorgusunda "Borçlunun Ödeme Şartını İhlal" suçundan açık cezaevinden firar ettiği belirlenirken, Adli makamların talimatıyla bu olayla ilgili olarak gözaltına alınan R.Ş. ve E.Y. isimli şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli