Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Dursunbey`de Mahalle Yolları Yapılıyor

Dursunbey`de Mahalle Yolları Yapılıyor

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Dursunbey'e bağlı tüm mahallelerin yolları yenileniyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Dursunbey’e bağlı tüm mahallelerin yolları yenileniyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Dursunbey Belediyesi, ilçeye bağlı mahallelerin yollarını belirlenen program dâhilinde yapmaya başladı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Dursunbey Belediyesi Fen işleri müdürlüklerince görevlendirilen yaklaşık 40 kişilik ekip mahalleri birbire bağlayan yolları asfaltlıyor.
Durabeyler-Kavacı arası ve eski Tavşanlı yolu Delice Mahallesi arasında süren çalışmalarda şimdiye kadar toplam 20 kilometre civarında asfaltlama çalışması yapıldı. Ayrıca Dursunbey’de en çok kullanılan mesire alanları arasında yer alan Pembe Köşk bölgesinde de asfalt çalışması yapan ekiple burada ki bozuk yol onarıldı.
Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Durabeyler Kavacık arasında devam eden 5 kilometrelik yol yapım çalışmasını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Dursunbey Şantiye Şefi Vacid Kahvecioğlu’ndan asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Bahçavan, Durabeyler Mahallesi girişine kadar yapılan ve Kavacık istikametine doğru devam eden yolun alt zemin malzeme serimi, asfalt serme, sıkıştırma ve döküm işini gerçekleştiren ekiplere de gayretlerinden dolayı teşekkür etti.
Asfaltlama çalışmalarının Delice Mahallesi ile Eski Tavşanlı yolunda tamamlandığı bilgisini veren Bahçavan, burada mahalle içi de dahil olmak üzere toplam 14 km yolun asfaltlama işinin bittiğini belirtti.
Bahçavan, Büyükşehir ve Dursunbey Belediyesi olarak mahalle yollarının en hızlı şekilde asfaltlanacağını bu kapsamda proje ve programlama çalışmalarının da sürdüğünü belirtti.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli