Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Dursunbeyde trafik kazası

Dursunbeyde trafik kazası

Balıkesirin Dursunbey ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3 kişi yaralandı. İlçe merkezindeki dik yokuşlu sokakta buzda kayan araç yan yatıp takla attı.

Balıkesir`in Dursunbey ilçesinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 3 kişi yaralandı. İlçe merkezindeki dik yokuşlu sokakta buzda kayan araç yan yatıp takla attı. Savrulan otomobil bir evin duvarına çarptıktan sonra ters döndü. Olayda şans eseri ölen olmazken, yaralılar hastaneye kaldırıldı.
Edinilen bilgiye göre, ilginç kaza Mollaoğlu Mahallesinde meydana geldi. Dursunbey`in en dik yokuşu olarak bilinen ve çeşitli kazaların meydana geldiği Şaheste Yokuşunda dün akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Şükrü A.`nın kullandığı 10 VL 599 plakalı otomobil, kar yüzünden buzlanan yolda birden kaydı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği olayda dik yokuşta savrulan otomobil hızla yol kenarındaki bir evin duvarına çarptıktan sonra takla attı. Ters dönen araçta bulunan aynı aileden 3 kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşların yardımına koştuğu yaralılar olay yerine sevk edilen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Dursunbey Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Sürücü Şükrü A. ile eşi Lale ve çocukları Galip A.`nın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan, kazanın meydana geldiği sokakta polis önlem aldı. Çevredeki vatandaşlar trafik kazası sırasında yokuşta başka kimsenin olmamasının facia ile sonuçlanabilecek sonucu önlediğini belirtirken, Şaheste Yokuşunda oturan vatandaşlar, çok sık meydana gelen trafik kazalarından şikayet ederek bu yolun araç trafiğine kapanmasını istediler. Bazı vatandaşlar, "Biz yaya olarak bile zorla yürürken bu karda, buzda araçların gelip buradan geçmesi şaşırtıcı. İşte sonuç böyle kötü oluyor. Kimse tedbirli davranmıyor. Bu yokuşun araç trafiğine kapanması gerekir. Çoğunlukla yaya vatandaşlar bulunuyor, araçlar her an kazaya davetiye çıkarıyor. İnsanlar canı burnunda dolaşıyor burada" diye sitem ettiler. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false