Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Duyarlı esnaf sayesinde kayıp cüzdanına ulaştı

Duyarlı esnaf sayesinde kayıp cüzdanına ulaştı

Kayhan İpek Peynircilik ve Servis Taşımacılığı sahibi Kayhan İpek yolda bulduğu para cüzdanını muhtarlığa teslim etti.

Kayhan İpek Peynircilik ve Servis Taşımacılığı sahibi Kayhan İpek yolda bulduğu para cüzdanını muhtarlığa teslim etti.
Duyarlı esnaf Kayhan İpek, Paşakent Mahallesi´ndeki evinden sabah erken saatte spor yapmak amacıyla yürüyüşe çıktığı sırada yerde gördüğü bir para cüzdanı dikkatini çekti. Bir an tereddüt eden iş adamı Kayhan İpek, yerden aldığı para cüzdanı içinde gördükleriyle şaşkına döndü. Çünkü para cüzdanı içinde önemli miktarda yabancı paralar, Türk paraları, ehliyet, kimlik kartı ve banka kredi kartları bulunuyordu.
Şaşkınlığı geçen işadamı Kayhan İpek ilk işi mahalle muhtarına gitmek oldu. Mahalle muhtarı Nurten Sarıoğlu da cüzdanda bulunan hüviyetten cüzdan sahibinin 30 yaşında F.S. adında bir kişiye ait olduğunu tespit etti. Önce mahalle kayıtlarını inceleyen muhtar Sarıoğlu mahalle kayıtlarında F.S. adlı kişinin kaydının olmadığını görünce nüfus İdaresini aradı. T.C. kaydından F.S´nin telefon kaydına ulaştı. Paşakent Mahallesi Muhtarı Sarıaltın telefondan aradığı F.S.´nin ilk sözünün cüzdan içindekilerin olup olmadığını sorması oldu. Kayhan İpek ise,?Şanslıymışsın ki cüzdan Kayhan İpek´e denk geldi.? cevabı verdi.
Cüzdanı nerede düşürdüğünü hatırlamadığını, bulunduğuna ise çok sevindiğini, kendisinin inşaat mühendisi olduğunu söyleyen F.S. daha sonra Paşakent Muhtarlığı´na geldi. Cüzdanını muhtardan teslim alan F.S. isimli mühendis cüzdanı bulan işadamı Kayhan İpek´e teşekkür etti.
Haber: Erdem Özcan



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli