Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Düzler-Belkıs arasına asfalt

Düzler-Belkıs arasına asfalt

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Düzler Mahallesi ile Belkıs Köy yolunun yakında asfaltlanacağını söyledi.

Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız, Düzler Mahallesi ile Belkıs Köy yolunun yakında asfaltlanacağını söyledi.
Erdek-Bandırma karayolunun 5. kilometresinde yer alan Düzler Mahallesinden, Belkıs Köyüne ulaşımı sağlayan karayolunun asfalt yapımına geçileceği bildirildi.
Kaygısız: "Düzler Mahallesi ile Belkıs Köy yoluna 1. kat asfalt dökülecek"
Erdek Kaymakamı İsmail Kaygısız ile AK Parti Erdek İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Onay, Düzler Mahallesi ile Belkıs Köy yolu arasında araç trafiğini sağlayan karayolunda yol yapım çalışmalarını yerinde incelemek üzere bölgeye gittiler.
Düzler Mahallesi ile Belkıs Köyü arasındaki yolun asfalt dökümüne hazırlık için başlatılan toplam 3 kilometrelik temel elek altı malzemesi ile stabilize kaplama, koriga boru, menfez yapım çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Kaygısız ile Erdek İl Genel Meclisi Üyesi Onay`a köy muhtarları da eşlik etti.      Belkıs Köyü, Yukarıyapıcı Köyü muhtarları ve vatandaşlarla birlikte yol yapım çalışmalarını birlikte takip eden Kaymakam Kaygısız, "Düzler Mahallesiile Belkıs Köyü arasındaki yola 1. kat asfalt yapılacağını kaydetti.
Devam eden alt yapı çalışmaları ile yolda koriga boru ile menfez yapımı ve mümkün olan kadastro yolunun tamamını kullanarak genişletme çalışmalarının sürdüğünü belirten Kaygısız, "Ağustos ayı içinde yolun asfaltlanmış olarak hizmete girmesini istiyoruz" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli