Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Düzlerspor`dan coşkulu şampiyonluk gecesi

Düzlerspor`dan coşkulu şampiyonluk gecesi

Balıkesir Bölgesi Marmara Grubu 2. Amatör Lig`de şampiyon olarak 1. Amatör Lig`e yükselen Erdek Düzlerspor, başarısını coşkulu bir geceyle kutladı.

Balıkesir Bölgesi Marmara Grubu 2. Amatör Lig`de şampiyon olarak 1. Amatör Lig`e yükselen Erdek Düzlerspor, başarısını coşkulu bir geceyle kutladı. Aleyna düğün salonunda gerçekleşen geceye Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal, belediye meclis üyeleri ve kalabalık bir topluluk katıldı. Ge cenin açış konuşmasını kulüp baş kanı Şadi Bayraktar yaptı. 

Düzlerspor`un 1990 yılında kurulduğunu, uzun yıllar amatör ligde başarıyla mücadele verdiğini, son altı yıl kapalı kaldıktan sonra bu yıl yeniden 2. Amatör Lig`de yer aldığı ilk yılında şampiyon olarak 1. Amatör Lig`e yükseldiğini vurgulayan Bayraktar, bu başarıda emeği geçenleri, başta futbolcular ve teknik ekip olmak üzere kutlarken, Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı`ya, kulübe desteği için teşekkür etti. Ardından söz verilen Belediye Başkanı Hüseyin Sarı, sporun öneminin altını çizerken, şunları söyledi:
"Çocuklarımızı, gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan korumanın üç yolu vardır: Spor, kültür ve sanat. Buna yürekten inanarak, spora büyük önem veriyoruz. Bu yıl, Erdek Belediyesi olarak Erdekspor, Erdek Düzlerspor ve Ocaklarspor`a toplam 1 milyon 800 bin lira harcadık. Bazı kişiler, spora harcadığımız bu paraları eleştiriyorlar. Onlar, istediklerini söylesinler. Spora harcama larımızı sürdüreceğiz. Çünkü hiçbir şey, çocuklarımızdan daha değerli değildir. Gelecekte Erdekspor`un ağırlığını Erdekspor`lu gençlerin oluşturacağına inanıyorum. Bunun için de alt yapımıza önem veriyoruz."
Bölgemizin sevilen sesi Hicran`ın şarkılarıyla renk kattığı gecede bir de açık arttırma düzenlendi. Erdek Düzlerspor futbolcularının imzalarını taşıyan topu, 3 bin liraya Erdekli iş adamı Adnan Eren aldı.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli