Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Ecel gazete dağıtırken yakaladı

Ecel gazete dağıtırken yakaladı

Zülküf Kabakçı (16) isimli genç Saraylar beldesinde gazino işleten ağabeyine yardımcı oluyordu. Ek iş olarak ta Elektrikli-M. Bisikleti ile beldenin Zaman Gazetesi abonelerinin gazetelerini dağıtıyordu.

Zülküf Kabakçı (16) isimli genç Saraylar beldesinde gazino işleten ağabeyine yardımcı oluyordu.
Ek iş olarak ta Elektrikli-M. Bisikleti ile beldenin Zaman Gazetesi abonelerinin gazetelerini dağıtıyordu.
Ecel onu Saraylar Abrüs plaj yolundaki bakım onarım çalışmaları nedeni ile yolun tek şeritten verildiği için yakaladı.
Genç müvezzi her sabah olduğu gibi M.Bisikletinin selesine koyduğu gazetelerini dağıtmak üzere Saraylardan Abrüs plajına doğru yola çıkmıştı ki, karşı yönden gelen iş adamı Hüseyin Geçkin`in eşine ait 4×4 jip`in altında kaldı.
İş adamı Hüseyin Geçkin`in eşine ait aracı sürücü belgesi bulunmayan Şener Demir kullanıyordu. Talihsiz kaza 16 yaşındaki Zülküf Kabakçı`yı son kez gazete dağıtırken yakaladı ve cansız bedeni olay yeri incelemesi ve otopsi sonucu Saraylar`dan tahsis edilen Bahri Reis gemisi ile Narlı`ya getirildi. Zülküf Kabakçı için zaman durmuştu ama prosedür durmadı.
Narlı iskelesinde Bahri reis gemisinde bulunan Marmara ambulansından alınan cenaze Bursa dan tahsis edilen Eker Cenaze nakil aracına alındı.
Küçük Zülküf için sonun başlangıcı Deniz aşırı nakil ile Saraylar`dan başlayıp Narlı`dan karayolu ile  memleketi olan Kahraman Maraş`ın Düzağaç köyü köyüne doğru yola çıktı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false