Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

EDFOD yeni sezona fırtına gibi girdi

EDFOD yeni sezona fırtına gibi girdi

Edremit Fotoğraf Sanatı Derneği (EDFOD) sezon açılışı yaptı.

Edremit Fotoğraf Sanatı Derneği (EDFOD) sezon açılışı yaptı.
Üç yılı aşkın süredir Edremit Körfezindeki fotoğraf meraklılarına hizmet veren Edremit Fotoğraf Sanatı Derneği (EDFOD) yeni sezonu Şükrü Tunan Kültür Merkezi Tepe Toplantı salonunda yapılan fotoğraf gösterileri ile yeni sezonunu açtı.
Dernek başkanı Özcan Şimşek yaptığı konuşmada "Kulüp olarak yola çıktığımız tarihten bu yana çok sayıda fotoğraf sergisi açtık, dernek ve derneğimize ait sosyal medya hesaplarındaki üyelerimiz arasında aylık olarak fotoğraf yarışmaları, bölgemizde yapılan havacılık festivallerinde fotoğraf yarışmaları, fotoğraf sevenlerin doğru fotoğraf çekebilmeleri için eğitim seminerleri düzenledik, internet ortamında fotoğraf dergisi yayınladık, fotoğraf gezileri düzenledik, Edremit Körfezinde birçok etkinliğe fotoğraf adına destek olduk. Bundan sonra da dernek olarak faaliyetlerimizi artırarak devam ettireceğiz.? dedi.
Şimşek, her hafta Perşembe günleri saat 19.00-22.00 saatleri arasında Edremit Belediyesi´nin tahsis etmiş olduğu salonda devam eden ve ücretsiz olarak yapılan çalışmalara tüm fotoğraf sevenleri beklediklerini dile getirdi.
Haber Merkezi



Özcan Şimşek
29.09.2016 10:22:08
Derneğimizin etkinlikleri ile ilgili haberlere yer verdikleri için Yeni Erdek Gazetesine teşekkürlerimizi borç biliriz.

  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli