Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

EDFOD´DA DURMAK YOK EDFOD yöneticileri İstanbul´lu konuğunu ağırladı

EDFOD´DA DURMAK YOK EDFOD yöneticileri İstanbul´lu konuğunu ağırladı

Edremit Fotoğraf Sanatı Derneği (EDFOD,) etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor.

Edremit Fotoğraf Sanatı Derneği (EDFOD,) etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor.
Edremit Fotoğraf Sanatı Derneği (EDFOD) geleneksel hale getirdiği toplantılarında bu hafta İstanbul´da faaliyet gösteren, yaklaşık 34 bin üyesi olan Gülümseyin Çekiyorum Fotoğraf Kulübü´nün kurucusu ve başkanı Hasan Nargül´ü ağırladı.
Toplantının ilk bölümünde Hasan Nargül´ün "Çocukluğunuza Dokunan Bakışlar" konulu fotoğraf sunumu ve gezi fotoğrafçılığı konulu söyleşinin ardından derneğe yeni katılan üyelerin katılış töreni yapıldı ve dernek tanıtım kartları takdim edildi.
EDFOD Başkanı Özcan Şimşek yaptığı açıklamada "EDFOD olarak rutinin dışına çıkarak fotoğraf dünyasında ön plana çıkmış usta fotoğrafçılar ile üyelerimizi bir araya getirerek tecrübelerinden istifade etmek amacıyla etkinliklerimize tüm hızıyla devam edeceğiz. Henüz üç yıllık bir topluluk ve bir yıllık bir dernek olmamıza rağmen pek çok güzel etkinliğe imza attık, usta fotoğrafçıları ağırladık. Bu etkinliklerimiz artarak devam edecektir. Önümüzdeki günlerde sosyal faaliyetler ve yeni projeler ile etkinliklerimize devam edeceğiz. Tüm fotoğraf ve sanatseverleri aramızda görmek bizi mutlu edecektir." dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli