Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Edincik kooperatifinde Özçakır güven tazeledi

Edincik kooperatifinde Özçakır güven tazeledi

Marmarabirlik-Edincik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Genel Kurulu 20 Ocak 2019 Pazar günü yapıldı.

Marmarabirlik-Edincik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Genel Kurulu 20 Ocak 2019 Pazar günü yapıldı.
Tek liste ile gidilen seçimde mevcut Başkan Mehmet Özçakır, 267 oy alarak yeniden seçildi.
Marmarabirlik-Edincik Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Olağan Genel Kurulu´nda Mehmet Özçakır ve ekibi tekrar seçildi.
Tuana Düğün Salonunda gerçekleşen Genel Kurula, Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdür İsmail Acar, siyasi partilerin başkan ve temsilcileri ile kooperatifin üretici ortakları katıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan genel kurulda mevcut Başkan Mehmet Özçakır, yaptığı konuşmada, "31 Aralık tarihi ile sona eren ve 76 gün süren kampanya döneminde 46 milyon lira karşılığında 7 bin 800 ton ürün alımı gerçekleştirildi. Alımlar 6 bin 400 tonu Gemlik tipi, 1.400 tonu ise Edincik su tipi olarak gerçekleşti. Görev süremiz 4 yıl içinde ortaklarımızın başta gübre ve zirai ilaç olmak üzere, plastik kasa, yaygı bezi ve diğer ihtiyaçlarını karşıladık.? dedi.
Zirai ilaç ve gübre satış fiyatlarını piyasa koşullarının altında sunarak ortaklara destek olduklarının altını çizen Özçakır, ?Yeşil domat zeytin üretimini teşvik etmek amacıyla 12 bin zeytin fidanını ücretsiz olarak dağıttık. Yeni dönemde Edincik Mahallesindeki merkez binanın karşısında yeni bir idari bina yapılması için çalışma başlattık.? dedi.
Genel Kurul´da söz alan Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, 2022 yılı sonunda 1 milyar TL ciro hedeflediklerini belirterek ?Göreve geldiğimiz günden bugüne Marmarabirlik´i zarar ettirmeden ve ortaklarımızı mağdur etmeden hizmetlerimizi sürdürmeye çalıştık.? diye konuştu.
Edincik´li ortaklara 5 bin depolama tesisi için verilen sözün yerine getirildiğini hatırlatan Asa, seçime tek liste ile gidilmesini Marmarabirlik politikalarının ne kadar doğru ve olumlu olduğunun göstergesi olarak işaret etti.
Konuşmaların ardından geçilen seçimlerde tek liste ile seçimlere giren Mehmet Özçakır, 267 oy alarak yeniden Başkanlığa seçildi.
Mehmet Özçakır´ın Yönetim Kurulu Listesi şu isimlerden oluştu: Başkan: Mehmet Özçakır, Yönetim Kurulu: Süleyman Dönmez, Nuri Burma, Mahmut Alak, Erdoğan Erbay (Müd.)
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı