Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Edincik, Kuşcenneti Festivali ile tanıştı

Edincik, Kuşcenneti Festivali ile tanıştı

Bandırma Kuşcenneti Festival coşkusu Edincik Mahallesiyle devam etti.

Bandırma Kuşcenneti Festival coşkusu Edincik Mahallesiyle devam etti.
25. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali, Büyükşehir yasasıyla mahalle konumuna gelen ve ilk kez bir festival coşkusu yaşayan Edincik Mahallesinde dopdolu bir programla kutlandı. 
Festivalin 3. günü 7 Haziran Cumartesi Saat 18.00'da Edincik Mahallesinde Atatürk Anıtın önündeki büyük meydanında kurulan sahnede ilk olarak Animasyon gösterileri ve sihirbaz şovlarıyla başlayan etkinlik programı, Belediye Bandosunun verdiği konser ve yapılan çeşitli yarışmalarla devam etti.
Şov ve animasyon gösterilerinin ardından Tiyatro Ege tarafından sahnelenen tiyatro oyunu, mahalle sakinleri tarafından beğeniyle izlendi.  Gecenin sonunda Bandırma'nın sevilen ses sanatçılarından Solist Arzu, Bandırma Müzisyenleriyle birlikte sahne alarak verdiği Halk Konseri beğeniyle izlendi. Gecenin sonunda CHP'li Belediye Meclis Üyesi Abdullah Erbay tarafından sanatçılara takdim edilen festival plaketinin ardından gece son buldu. 
Keman ve piyano resitali
Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivalinin üçüncü günüde Ticaret Odası Konferans Salonunda düzenlenen keman ve piyano resitali yoğun ilgi gördü. Sanatçılar Emre Engin ve Aylin Çakıcı Uzar verdiği keman ve piyano konseri salonu dolduran Bandırmalı sanatseverler tarafından beğeniyle izlendi. Gecenin sonunda CHP'li Belediye Meclis Üyesi Cemal Adıgüzel sanatçılara festival plaketi takdim ederek böylesine keyifli bir konseri Bandırma'da icra etmelerinden dolayı kendilerine teşekkür etti. 
Canan Sezgin Geylan'dan TSM konseri
Türk Sanat Müziğinin güçlü sesi TRT sanatçısı Canan Sezgin Geylan festivalin üçüncü gününde hayranlarıyla bir araya geldi. Barış Manço Kültür Merkezinde saat 20.30'da Türk Sanat Müziğinin en sevilen parçalarını seslendiren sanatçı salonu dolduran Bandırmalı sanatseverlere keyifli bir gece yaşattı. Konserin ardından dakikalarca ayakta alkışlanan Sanatçı Canan Sezgin Geylan'a festival plaketini Belediye Başkanı Dursun Mirza ile CHP'li Belediye Meclis Üyesi Zerin Eken takdim etti. 
Mehmet Erdem Cumhuriyet Meydanında
Mehmet Erdem Cumhuriyet Alanında unutulmaz konser verdi.
Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali'nin üçüncü gecesinde Hakim Bey şarkısıyla adından başarıyla söz ettiren Mehmet Erdem sahne aldı. Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran on binlerce hayranına unutulmaz bir konser veren Erdem, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla keyifli bir gece yaşattı. 
25. Festivalin üçüncü günü olan 6 Haziran Cuma gecesi Cumhuriyet Meydanındaki etkinlikler ilk olarak DJ'ler tarafından elektronik müzik konseriyle başladı. Coşkunun daha da arttığı gecede sahne alan pop müziğin sevilen sanatçısı Mehmet Erdem Bandırmalılara verdiği konserle Cumhuriyet Meydanını dolduran on binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı. Gecenin sonunda Sanatçıya festival plaketini Belediye Başkanı Dursun Mirza takdim etti.        Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli