Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Edincik Mahallesi Muhtarı Eryılmaz: “Hizmet için göreve yine adayım”

Edincik Mahallesi Muhtarı Eryılmaz:  “Hizmet için göreve yine adayım”

Edincik Mahallesi Muhtarı Kamil Eryılmaz, mahallelerine gelen hizmetler hakkında açıklamalarda bulundu.

Edincik Mahallesi Muhtarı Kamil Eryılmaz, mahallelerine gelen hizmetler hakkında açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde, 102 yaşında vefat eden Edincikli Mehmet Aytekin’in kaybından duyduğu üzüntüyü dile getiren Eryılmaz, “Mehmet ağabey, Edincik’in çok önemli bir değeriydi. Başımız sıkıştığında her zaman onun düşüncesini alırdık” dedi.

Edincik’e doğalgazın yüzde 70 oranında geldiğini, kalan bölümün ise en geç 2014 yılının içinde tamamlanacağını belirten Eryılmaz, diğer hizmetler hakkında da şu bilgiyi verdi: “Halen mahallemizde iki aktif arıtmalı çeşmemiz var. Doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasından sonra 3 çeşme daha kurarak, sayıyı 5’e çıkartacağız. Ayrıca Kapıdağ’dan gelen suyu akıtan 52 hayrat çeşmemiz var. Bandırma Belediyesi tarafından yaptırılan kapalı pazar yerinin yüzde 50’si tamamlandı. 3. dönem TOKİ evleri için girişimler sürüyor. 90 dönümlük bir yer ayırdık.”

Edincik’in, “bölgenin parlayan yıldızı” olduğunu vurgulayan Eryılmaz, “Mahallemize hem Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz hem de Bandırma Belediye Başkanı v. Tolga Tosun önemli hizmetler veriyor. Bandırma eğer il olursa ona ilçe olarak bağlanması muhtemel olan Edincik, daha çok hizmet alacaktır” diye konuştu.

Önümüzdeki mart ayında yapılacak seçimde yeniden muhtarlığa aday olacağını belirten Kamil Eryılmaz, “Bugüne kadar Edincik’e kafamda olan hizmetlerin yüzde 50’sini yerine getirdiğimi düşünüyorum. Mahallemde mahallem için daha birçok proje var. Bu projeleri gerçekleştirmek için yeniden adayım” dedi.

ÖNDER BALIKÇI



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı