Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Edincik Mahallesinde parke yol çalışmaları sürüyor

Edincik Mahallesinde parke yol çalışmaları sürüyor

Bandırma Belediyesi, Edincik'te yol yapım çalışmalarında hız verdi.

Bandırma Belediyesi, Edincik’te yol yapım çalışmalarında hız verdi.
30 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Bandırma’nın Mahallesine dönüşen Edincik’in cadde ve sokaklarında parke döşeme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Eski Beldenin ana caddelerinde, yan yol ve ara sokaklarında sürdürülen yol yenileme çalışmalarında kısa sürede önemli bir mesafe kaydeden ekipler, çalışmaları kısa sürede tamamlayarak soğuk ve yağışlı havalarda vatandaşların çamur ve benzeri olumsuzluklardan etkilenmemesi için yoğun çaba sarf ediyor.
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Edincik’teki çalışmalar hakkında yaptığı açıklamada, belediye ekiplerinin buradaki çalışmaları kısa sürede tamamlayacağını söyleyip, Edincik gibi Bandırma’ya bağlanan yeni mahallelerimizde de ihtiyaç duyulan çalışmaları yerine getireceklerini kaydetti.
Mirza devamında şöyle konuştu: “Seçimin hemen ardından belediye ekiplerimizce birçok mahallemizde çalışmalarımıza hız verdik. Bu çalışmalarımızı son olarak Edincik’te yerine getirdik. Ekiplerimiz burada yeni parke yol yapım çalışmalarında birçok cadde ve sokakta tamamladı. Amacımız bu ve buna benzer çalışmalarımızı tüm mahallelerimize eşit ölçüde sunmak olacak. Önümüzdeki süreçte aşama aşama bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz”



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli