Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Edincik´e doğalgaz yolda

Edincik´e doğalgaz yolda

Muhtar Eryılmaz: ?Edincik sahili turizme uygun duruma getirilmeli?

Bandırma´ya bağlı Edincik Mahallesi de doğalgaza kavuşacak.
Mahalle Muhtarı Kamil Eryılmaz, stadın yanına getirilen doğalgaz borularının önünde şu açıklamayı yaptı:
?Yıllardır belde konumunda bulunan Edincik, Balıkesir´in Büyükşehir olmasının ardından Bandırma´nın bir mahallesi konumuna geldi. Edincik´te yaşayanların en büyük isteği, doğalgaza kavuşmaktı. Bu isteğe, bu yıl içinde ulaşmak üzereyiz. Çanakkale hattı üzerinden, mahallemize doğalgaz bağlanacak. Tabii ki çok mutluyuz.?
Bandırma Belediyesi´nin, mahallelerine yaklaşımından çok mutlu olduklarını belirten Eryılmaz, şunları söyledi:
?Belediye Başkanımız Tolga Tosun´un, mahallemizle ilgili çeşitli projeleri var. Bunlar arasında mahallemize yeni bir pazar yeri kazandırılması, çarşı meydanımızın ve Edincik girişinin düzenlenmesi var. Başkanımıza teşekkür ediyorum.?
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin de, 2 bin 200 metrelik Edincik yolunu yapacağını belirten Muhtar Kamil Eryılmaz, Özel İdare Kampı´nın önündeki sahilin, halen Bandırma sınırları içinde denize girilebilen tek yer olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:
?Pandemiden sonra Edincik´e rağbet çok arttı. Edincik sahilimiz, yalnız yazın değil, kış aylarında bile vatandaşlarımızın nefes alıp dinlendiği bir yer durumuna geldi. Bu bölgenin yeniden düzenlenerek, mahallemizin turizmine kazandırılması gerekir. Bu arada bağ evi ve hobi bahçeleri de Edincik´imize kazandırılabilir.?
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Edincik doğalgaz yolda
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli