Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Edincikspor ilk hedefi tesisleşmek

Edincikspor ilk hedefi tesisleşmek

Edincikspor, Teknik Direktör Feray Acemliler nezaretinde sezonun ilk çalışmasını General Balcı Çamlığı'nda gerçekleştirdi.

Edincikspor, Teknik Direktör Feray Acemliler nezaretinde sezonun ilk çalışmasını General Balcı Çamlığı’nda gerçekleştirdi. Kulüp başkanı Abdullah Erbay , yaptığı konuşmada, Edincikspor’un köklü bir kulüp olduğuna dikkati çekerek, ‘’ Hedefimiz kalıcı olmak’’ dedi.
Daha sonra, basına bilgi veren Edincikspor basın sözcüsü Süleyman Dönmez “ Yönetim olarak bu yılki ilk hedefimiz tesisleşmeyi tamamlamak olacak’’.dedi . Dönmez, gazetecilere yaptığı açıklamada ; ‘’Mevcut sahayı çim saha yapmak için gerekli yerlere başvurumuzu yaptık. Spor-Toto’nun sponsorluğunda sahamızı çimlendirmeyi ve alt yapı sorunlarımızı bitirmeyi amaçlıyoruz. Şu anda elimizde 40’a yakın topçumuz var. Çalışmaların sonunda oyuncu sayımızı 25’e düşüreceğiz. Ligdeki ilk senemizde ilk 5’te kalmak ana amacımız. Edincik düğün salonunu Edincikspor’a verildi. Bunun için yetkililere teşekkür ederim.” dedi.
.Teknik Direktör, Feray Acemliler ‘de ,10 günlük kros ve kuvvet çalışmalarının olacağını bildirerek ,’’Bu on günden sonra sahaya inip, yeni kurulan takımın aşamalarını yapıp ,takımın iskeletini hazırlayıp, lige hazır hale geleceğiz,’’ Edincikspor’da Feray Acemliler ile birlikte kenarda yardımcı, Can Uslu ve kaleci antrenörü Harun Kalkandelen görev yapacak.
Edincikspor’un General Balcı Çamlığı’ndaki ilk çalışmasını, As Başkan Yakup Ataş, Genel Sekreter Kamil Eryılmaz, Genel Kaptan Fikri Burmaoğlu, Basın Sözcüsü Süley man Dönmez, Muhasip Erol Çakır, Yönetim kurulu üyeleri, Varol Memişler ve Hüseyin Mutlu’da izlediler.



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı