Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Edincikspor kendi sahasında mağlup

Edincikspor kendi sahasında mağlup

Edincikspor: 0 Küçükköy Belediyespor: 3

Balıkesir Süper Amatör Kümede sona yaklaşırken ligin altında ve üstündeki mücadele gittikçe kızışıyor. 
Küme düşme hattından uzaklaşmak isteyen Edincikspor evinde oynadığı maçtan istediği sonucu alamadı. Baştan sona büyük bir mücadele içinde geçen maçta oyun ve goller kadar kaçan penaltı ile son dakikada gösterilen kırmızı kartlar da çok konuşuldu. 
Hakemler: Mutlu Çiğdem, Abdullah Yazar, Kazım Küçüker.
Edincikspor: Mehmetcan, Tamer, Çağatay, Mert (Murat), Kerimcan, Tugay, Onur Fatih, Ercan, Tahir, Serdar. Kır.Kart: Dk.89 Onur
Küçükköy Belediyespor: Yasin, Metin, Aykut, Bahtiyar, Mert, Barış, Sercan (Bora), Gazi, Bene (Serhat), Tolga, Fikret.
Goller: Dk.5 Gazi, Dk.18 Bene, 90+2 Tolga. Kır.Kart Dk. 89 Gazi
Maçın başında 6. dakikada sağdan Bene`nin getirip iyi kestiği topu Gazi kafa vuruşu ile ağlara teslim edince misafir takım öne geçti 0-1. Dakikalar 18`i gösterirken konuk takımın büyük tartışma yaratan golü geldi. Bu dakikada aldığı topu çalımlarla Edincikspor kalesine taşımaya çalışan Fildişi Sahili oyuncusu Bene ceza çizgisi üzerinde mi! Çağatay tarafından düşürüldü? Orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Uzun süre itirazlar oldu ama topun arkasına geçen Bene sonunda atışını kullandı ama bu kez genç kaleci Mehmetcan topu çeldi ve hatta ikinci hamlesiyle de topu kalesinden uzaklaştırdığını da gördük ama yan hakemin orta çizgiye koşmakta olduğunu gören orta hakem oyunu durdurarak konuk takımın ikinci golünü verdi 0-2.
Dakikalar 32`yi gösterirken bu kez maçın bir başka ilginç anına şahit olduk. Konuk takımın başarılı oyuncusu Gazi yine topu aldı ve sol taraftan hızla Edincikspor kalesine inip kaleciyle karşılaştığında topu hemen sağ tarafında boş bulunan takım arkadaşı Bene`ye aktardı. Bene`de topu ağlara göndermekte gecikmedi. Ama bu kez orta hakemin golü iptal ettiğini gördük. Yalnız yan hakemin gölü verdiğini ve orta çizgiye doğru hareketlendiğini de burada belirtmemiz gerekiyor.
Edincikspor ise ilk tehlikeli atağını 37. dakikada Onur`la yaptı ama bunda başarılı olamadı ve ilk yarı 0-2 misafir takım lehine kapandı.
İkinci yarı tamamen bir orta alan mücadelesi içinde geçti. Zaman zaman  Edincikspor rakip alanda etkili olmaya çalışsa da bunda başarılı olamadı. Dakikalar 90`ı gösterirken Gazi ve Onur arasındaki tartışmaya şahit olduk ve ikinci sarıdan her iki oyuncu kırmızı kartı görünce dört dakikalık uzatma bölümünü her iki takım onar kişi tamamlarken bitime iki dakika kala Tolga`nın ayağından misafir takım üçüncü golünü kazanarak evine üç puanla dönen takım oldu.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu