Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Edincikspor´lu atletler Bursa´da ter döktü

Edincikspor´lu atletler Bursa´da ter döktü

Edincikspor Kulübü Atletleri, Bursa Osmangazi 14. Uluslararası Tarihi Kent Koşusuna katıldı.

Edincikspor Kulübü Atletleri, Bursa Osmangazi 14. Uluslararası Tarihi Kent Koşusuna katıldı.
Cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren futbol, atletizm ve birçok farklı spor dalında Edincik Beldesi´nde önemli sportif faaliyetler gerçekleştiriliyordu.
Edincik Beldesi; Aydıncıkspor, Edincik Gençlik, Edincik 18 Eylül takımları ile amatör liglerde mücadele ederken, 1984 yılında Edincik Gençlik ve Edincik 18 Eylül takımlarının birleşmesi ile doğan Edincikspor bu tarihten itibaren spor sahalarında ter dökmeyi sürdürdü.
14 Nisan Pazar günü Bursa´da gerçekleşen Bursa Osmangazi 14. Uluslararası Tarihi Kent Koşusu´na Edincikspor´un lisanslı atletleri Bandırma İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Elüstü ve kurum personellerinden İsmail Güzsoy nezaretinde katılım sağladı.
İsmail Güzsoy 15 km ve Hüseyin Elüstü 4 km mesafeli koşuları başarıyla tamamlayarak Edincikspor´u atletizm platformunda en iyi şekilde temsil ettiler.
Edincikspor Kulübü, önümüzdeki dönemde atletizm ve futbolun yanı sıra bisiklet ve güreş branşlarında lisanslı sporcuları ile ulusal ve uluslararası platformda yer alması bekleniyor.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı