Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Edip Uğur: Maaşımı Vandaki kardeşlerime gönderiyorum

Edip Uğur: Maaşımı Vandaki kardeşlerime gönderiyorum

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur, bir aylık maaşını deprem bölgesi Vana göndereceğini açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur, bir aylık maaşını deprem bölgesi Van`a göndereceğini açıkladı. Milletvekili Uğur, gazetecilerle bir araya geldiği toplantıda, bir maaşını depremzedelere bağışladığını söyledi.
Türk insanının ülkesinde ve diğer ülkelerde meydana gelen afetlere karşı çok duyarlı olduğunu işaret eden Uğur, "Van, Bursa, Balıkesir, Manisa ve diğer tüm iller aynı vücudun bir parçası. Van, bu vücudun çok önemli uzuvlarından biri. Bir uzuvdaki yara nasıl tüm vücudun canını yakıyorsa, Van`daki deprem de tüm Türkiye`nin içini acıtmıştır. Bu ülkenin bir ferdi olarak ben de bir milletvekili maaşımı depremzedeler için bağışlıyorum" diye konuştu.

Öztaylan`da maaşını bağışladı
AK Parti Balıkesir Milletvekili M. Cemal Öztaylan`da, milletvekili maaşını, Van`da meydana gelen depremin ardından zor durumda kalan depremzedeler için bağışladığını açıkladı. Deprem felaketinden büyük üzüntü duyduğunu belirten Öztaylan, Türk insanının ülkesinde ve diğer ülkelerde meydana gelen afetlere karşı çok duyarlı olduğunu vurgulayıp, bu ülkenin bir ferdi olarak Van`daki depremzedelere yardım etmek istiyorum. Ben de bir milletvekili maaşımı depremzedeler için bağışlıyorum" dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false