Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Edremit Belediye Meclisinden Mayıs ayı toplantısı

Edremit Belediye Meclisinden Mayıs ayı toplantısı

Edremit Belediyesi´nin Mayıs ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan başkanlığında yapıldı.

Edremit Belediyesi´nin Mayıs ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan başkanlığında yapıldı.
Çiftçi Malları Koruma Meclisi üyelerinin seçildiği toplantıda Edremit Belediyesi´nin 2018 yılı kesin hesap raporu kabul edilirken, 58 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
Toplantıda ilk olarak 4081 Sayılı Çiftçi Malları´nın Korunması Hakkında ki Kanunun 4. Maddesi uyarınca Çiftçi Malları Koruma Meclisi ve Murakabe Meclisi seçimleri yapıldı.
Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü kurulması, ED-BEL LTD. ŞTİ´nin unvan değişikliği ile ilgili talebi, 657 sayılı yasaya tabi olarak çalışan devlet memurlarına ödenecek 2019 Mali Yılı Sosyal Denge Tazminatıyla ilgili yetkili memur sendikası Tüm-Yerel-Sen ile görüşme yapmak ve sözleşme imzalamak için Başkanlık Makamına yetki verilmesi, mülkiyet hakkı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´ne ait Şehit Hamdibey Stadı´nın Edremit Belediyesi Tüzel Kişiliğine 5 yıl süre ile kiralanması, talepte bulunan çeşitli amatör spor kulüplerine yardımda bulunulması, çeşitli adreslerin içkili yerler bölgesine eklenmesi görüşülerek kabul edildi.
Ayvalık Turizm Geliştirme Birliği Üyelerinin de seçiminin yapıldığı mecliste, imar ile ilgili konular İmar Komisyonu´na, diğer bazı gündem maddeleri de incelenmek üzere ilgili ihtisas komisyonlarına sevk edildi. Edremit Belediyesinin 2018 Mali Yılı İdare ve Kesin Hesap raporu görüşülerek kabul edildikten sonra toplantı sona erdi.
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli