Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Edremit Belediye Meclisinden Şubat ayı toplantısı

Edremit Belediye Meclisinden Şubat ayı toplantısı

Edremit Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı.

Edremit Belediye Meclisi Şubat ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Kamil Saka başkanlığında yapıldı.
Moğolistan´dan gelen kardeş kent Erdenet heyetinin de katıldığı toplantıda 34 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´nın başkanlığında yapılan toplantıya belediye meclis üyelerinin yanı sıra resmi ziyaret için ilçede bulunan Edremit´in kardeş kenti Moğolistan´ın Erdenet Belediye Başkanı Gantsogt Sainbileg, Erdenet´in bağlı olduğu Orhon Eyaleti Başkan Yardımcısı Tuvshinjargal Agvaanchultem ve beraberinde ki heyette katıldı.
Başkan Kamil Saka, ?Öncelikle Moğolistan gelen kardeş kentimiz Erdenet heyeti Meclis toplantımızı takip ediyor. Bizler Moğolistan´a gittiğimizde bizleri misafir gibi değil, bir kardeş gibi bağırlarına bastılar. Kendilerini ilçemizde konuk etmekten dolayı mutluluk duyuyoruz? dedi. Erdenet´in bağlı olduğu Orhon Eyaleti Başkan Yardımcısı Tuvshinjargal Agvaanchultem, ?Burada bulunmaktan dolayı mutluyuz. Sizlerde halka en iyi şekilde hizmet etmek için çalışıyorsunuz. Çalışmalarınızı görme fırsatı bulduk. Barış ve kardeşlik bağımızın daha da güçlenmesini diliyoruz? dedi.
AKP Grup Sözcüsü Murat Tuna ve MHP Grubu´ndan Hüseyin Zambak´ta bir konuşma yaparak Moğol konuklara hoş geldiniz deyip, ilçede bulunmalarından duydukları mutluluğu dile getirdiler.
Toplantıda 35 ana gündem ve önergelerle gündeme alınan 9 madde olmak üzere toplam 35 madde görüşülerek karara bağlandı.
Toplantıda her ay olduğu gibi işaret dili tercümanı görev yaparken Edremit´te yayın yapan Zeytin FM radyosundan canlı olarak yayınlandı.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli