Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Edremit Belediyesi tarafından okul bahçelerine düzenleme

Edremit Belediyesi tarafından okul bahçelerine düzenleme

Edremit Belediyesi tarafından ilçede ki okulların çevre düzenlemeleri yapılıyor.

Edremit Belediyesi tarafından ilçede ki okulların çevre düzenlemeleri yapılıyor.
Eğitim ve öğretim yılı öncesinde başlanılan çalışmalar kapsamında Hamidiye Mahallesi´nde hayırsever Ayşe Büyükdalgıç tarafından yaptırılan Mithat-Fethi Büyükdalgıç İlkokulu´nun tüm bahçe duvarları ve düzenlemeleri Edremit Belediyesi tarafından yapılarak öğrencilerin hizmetine sunuldu.
Belediye olarak Edremit´te eğitim ve öğretim veren okullara destek olmaya çalıştıklarını ifade eden Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, yeni yapılan okullar başta olmak üzere diğer tüm okulların düzenlemelerinin yapıldığını belirtti.
Saka, ?Geleceğimiz olan çocuklarımızın kaliteli ve daha modern ortamlarda eğitim görmeleri çok önemlidir. Kaymakamlık makamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordinasyon içerisinde okullarımızda gerekli olan düzenlemeleri yapıyoruz. Milli Eğitim Müdürlüğü´nün yaptığı çalışmaların yanında biz de imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın kendileri için iyi bir gelecek ve topluma yararlı bireyler olarak yetişebilmeleri için belediye olarak eğitim kurumlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.? dedi. Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı