Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Edremit Belediyesi´nde birlik ve beraberlik günü

Edremit Belediyesi´nde birlik ve beraberlik günü

Edremit Belediyesi Personel A.Ş. çalışanları tarafından birlik, beraberlik ve dayanışma pikniği düzenlendi.

Edremit Belediyesi Personel A.Ş. çalışanları tarafından birlik, beraberlik ve dayanışma pikniği düzenlendi.
Edremit İlçesi Hanlar mevkiinde gerçekleştirilen pikniğe Belediye Başkanı Kamil Saka eşi Günseli Saka, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri katıldı.
Yüzlerce işçinin katıldığı piknikte işçiler Başkan Kamil Saka´ya teşekkür edip, her zaman yanında olduklarını belirttiler.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´nın yeni yıldan itibaren belediyede asgari ücretin 2 bin 500 lira olacağını açıklamasından sonra Edremit Belediyesi Personel A.Ş. bünyesinde görev yapan işçiler birlik, beraberlik ve dayanışma pikniği düzenlendiler.
Etkinlikte personel adına söz alan işçiler, Başkan Saka´nın göreve gelmesinden sonra maaşlarını bir gün bile aksamadan aldıklarını belirtirken, Başkan Saka´nın elini öperek teşekkür ettiler.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´da yaptığı konuşmada ?Göreve geldiğimiz 4,5 yıl önce ekonomik yönden tıkanıp kalacağımızı maaş bile ödeyemeyecek hale düşeceğimizi söylemeleri ve beklentilerini boşa çıkardık. Ekonomik yönden batmış, bitmiş bir belediye devraldık. Benim, meclis üyelerimizin, amirlerin ve sizlerin yoğun çabası ile bitmiş, batmış, bir torba çimento bile alamayan belediyeden bugün nerede olursa olsun, sadece CHP´nin değil tüm Türkiye´nin gururla baktığı bir belediye haline geldik. Bunda hepimizin fedakarca çalışarak katkısı var. Şunu görüyoruz ki Edremit´i bir üst çıtaya birlikte beraberce taşıdık.? dedi.
?Ne ezilen ne ezen, insanca hakça bir düzen? ilkesiyle bu yola çıktığını hatırlatan Saka, ?En önemli felsefemde ?emek en yüce değerdir´ dedim. Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalarda sizlerin hakkını bir parçada olsa verebildi isek, diğer arkadaşlarınıza göre sizi biraz daha mutlu edebildi isek bu hepimizin birlikte beraberce ortak çalışmasından dolayıdır. Gelecek günlerin hepimize hayırlı olmasını dileyerek hepinizi tek tek alınlarınızdan öpüyor, akıttığınız terlere karşı aldığınız her kuruşun helal olduğunu bir kez daha yineliyorum.? diyerek sözlerine ekledi.
Bilindiği gibi Başkan Saka, daha önce yaptığı açıklamada belediyede görev yapan işçilere yönelik 2018 yılında 2 bin 300 lira olarak uygulanan asgari ücretin 1 Ocak 2019 tarihinden itibaren 2 bin 500 liraya çıkarıldığını açıklamıştı. Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli