Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Edremit Belediyesinde daire müdürleri toplantısı

Edremit Belediyesinde daire müdürleri toplantısı

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, daire müdürleri ile her ay gerçekleştirdiği toplantıda bir araya geldi.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, büyüyen ve gelişen Edremit´i daha iyi noktalara getirebilmek için çalıştıklarını açıkladı.
Edremit Belediyesi´nde her ay Belediye Meclisi Toplantısı öncesinde yapılan muhtarlar ve daire müdürleri ile değerlendirme toplantısı devam ediyor.
Belediye Başkanı Kamil Saka, muhtarların ardından belediyede görevli daire müdürleri ile değerlendirme toplantısında bir araya gelerek, mevcut çalışmalar ve yaz sezonu öncesinde yapılacak hazırlıkları değerlendirdi.
Daire müdürlerinden çalışmalar ile ilgili tek tek bilgi alan Başkan Saka, vatandaşların iş ve işlemlerinin aksaklığa meydan verilmeden hızlı bir şekilde yerine getirilmesi konusunda talimat verdi.
Başkan Saka, ?Başkan Yardımcılarım ve Daire Müdürlerimizle her ay bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapıyoruz. 47 mahallesi ile büyük bir kent olan Edremit´imizi daha iyi noktalara getirebilmek adına hem içe dönük öz eleştirilerimizi yapıyor hem de eksiklerimizi tespit ederek kentimizin geleceğini planlıyoruz? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false