Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Edremit Belediyesi´nin hizmetleri anlatıldı

Edremit Belediyesi´nin hizmetleri anlatıldı

Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tümdeniz Çelebi, beraberinde ilgili daire müdürleri ile birlikte CHP Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan, İYİ Parti Edremit İlçe Başkanı Oğuzhan Cıvgaz ve Belediyenin CHP, İYİ Parti, AK Parti ve MHP´li Meclis Üyeleri´n

Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tümdeniz Çelebi, beraberinde ilgili daire müdürleri ile birlikte CHP Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan, İYİ Parti Edremit İlçe Başkanı Oğuzhan Cıvgaz ve Belediyenin CHP, İYİ Parti, AK Parti ve MHP´li Meclis Üyeleri´nin katılımıyla devam eden ve tamamlanan projeleri yerinde inceledi.
Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan, CHP, İYİ Parti, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları ile belediye meclis üyelerini yapılan çalışmaları yerinde göstermek üzere davet etti.
AK Parti ve MHP İlçe Başkanları´nın başka bir toplantıları olduğu için katılamadığının bildirdiği incelemede, Belediye Başkan Yardımcısı Tümdeniz Çelebi, beraberinde ilgili daire müdürleri ile birlikte CHP Edremit İlçe Başkanı Deniz Onur Özcan, İYİ Parti Edremit İlçe Başkanı Oğuzhan Cıvgaz ve Belediyenin CHP, İYİ Parti, AK Parti ve MHP´li Meclis Üyeleri´ne göreve başladıktan sonra yapılan projeleri ve tamamlanan çalışmaları yerinde göstererek anlattı.
İncelemeler sonrası açıklamalarda bulunan Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Tümdeniz Çelebi, ?Belediye meclisimizde grubu bulunan CHP, İYİ Parti, AK Parti ve MHP´li meclis üyelerimiz ve ilçe başkanlarının katılımıyla çalışmalarımızı yerinde inceledik. AK Parti ve MHP İlçe Başkanları da davet edildi ancak kendilerinin toplantıları olduğu için katılamadıklarını öğrendik. Belediye Başkanımız Hasan Arslan´ın her fırsatta dile getirdiği gibi şeffaf belediyecilik anlayışı içerisinde bugün bu incelemelerde bulunuyoruz. 1,5 yılda ne yapmışız, neleri öngörmüşüz ve hayata geçireceğimiz çalışmalarımız nelerdir bunları paylaşıyoruz. Siyaset kurumu, hesap verilmesi gereken bir kurumdur. Biz, buna inanıyoruz. Bu doğrultuda, halkın oylarıyla bu mevkilere gelen değerli başkan ve meclis üyelerimizi bilgilendireceğiz ki, onlarla hesap verecekleri vatandaşlarımıza doğru bilgiyi versinler. Bugüne kadar Edremit´in çıkarı söz konusu olduğunda siyaseti bir kenara bırakarak destek veren dört siyasi partiye ve değerli meclis üyelerine ben de Edremitliler adına teşekkür ediyorum.? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu