Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Edremit EMİTT Fuarına hazırlanıyor

Edremit EMİTT Fuarına hazırlanıyor

İstanbul´da düzenlenecek olan 21. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı´nda (EMİTT) Edremit´in daha etkin tanıtılabilmesi için Kaymakam Ali Sırmalı ve Belediye Başkanı Kamil Saka´nın katılımı ile hazırlık toplantısı yapıldı.

26-29 Ocak 2017 tarihinde İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezi´nde düzenlenecek olan 21. Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı´nda (EMİTT) yer alacak olan Edremit ilçesinde Kaymakam Ali Sırmalı Başkanlığı´nda Belediye Başkanı Kamil Saka, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş, Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hasan Amaç, Ticaret Borsası Başkan Tarkan Denizer, Antandros Derneği Başkanı Gülçin Cömert, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Eyüp Satıl´ın katılımı ile hazırlık toplantısı yapıldı.
İlçenin fuarda daha etkin bir şekilde tanıtımının yapılabilmesi için hazırlıklar gözden geçirildi.
Kaymakam Ali Sırmalı, Edremit´in tanıtımının daha iyi bir şekilde yapılabilmesi için ilgili tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte çalıştıklarını belirtti.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´da ?İlçemizde Kaymakamlık makamının öncülüğünde kurumlar arasında iyi bir işbirliği havası yakaladık. Hep birlikte el ele vererek ilçemizi en iyi şekilde tanıtmaya çalışacağız? dedi.
Kaymakam Sırmalı, toplantıyı takip eden basın mensuplarının da toplantıya dahil olmasını isteyerek görüş ve önerilerini dinledi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli