Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Edremit-Güre'de Bahar Şenlikle karşılandı

Edremit-Güre

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Edremit İlçesi kırsal Güre Mahallesi’nde düzenlenen Kazdağları-Güre Bahar Şenliği’ne katıldı.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Edremit İlçesi kırsal Güre Mahallesi’nde düzenlenen Kazdağları-Güre Bahar Şenliği’ne katıldı.  
Programa Vali Hasan Şıldak ve eşi Fatma Nur Şıldak'ın yanı sıra, Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, Ensar Aytekin ve Fikret Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Tarık Hekimoğlu, Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan ve çok sayıda davetli ile vatandaşlar katıldı.   
Vali Şıldak, yaptığı açıklamada, "Güre Turizm Tanıtım Derneği öncülüğünde Büyükşehir ve Edremit Belediyemizin de katkılarıyla güzel bir festival gerçekleştiriyoruz. İki gün sürecek festivalin açılış programına katıldık. Balıkesir'de bu sene iç turizm hareketliliğinin en üst seviyeye çıkmasını bekliyoruz. Bütün hazırlıklarımız bu yönde.” diye konuştu. 
Etkinlikler kapsamında șenlik ateşi yakıldı, halk oyunları gösterileri katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Çeşitli ürünlerin bulunduğu stantları ziyaret eden Vali Şıldak, kazanların başına geçerek vatandaşlara yemek dağıttı.  
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Edremit-' Bahar Şenlikle karşılandı
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı