Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Edremit Gürespor´da kongre heyecanı

Edremit Gürespor´da kongre heyecanı

Edremit Belediyesi Gürespor Kulübü´nde yapılan olağan genel kurulda mevcut Başkan Ahmet Çetin yeniden seçilerek güven tazeledi.

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi´nde mücadele eden Edremit Belediyesi Gürespor´da olağan genel kurul toplantısı yapıldı.
Tek liste ile gidilen seçimlerde Ahmet Çetin başkanlığında ki yönetim kurulu katılan üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden seçildi.
Teşekkür konuşması yapmak üzere kürsüye gelen Kulüp Başkanı Ahmet Çetin, Edremit Belediyesi Gürespor olarak kadınlar basketbol liginde Balıkesir´in tek temsilcisi olduklarını belirterek, ?Balıkesir´i temsil eden bir kulüp olarak önemli bir misyonu üstlenmiş bulunuyoruz. Geçtiğimiz yıl Kadınlar Basketbol Ligi´nde play-off´a katılma başarısı gösteren bir ekip olarak önümüzdeki yıl Kadınlar Basketbol Süper Ligi´ne yükselebilmek için mücadele edeceğiz. Bu mücadeleyi yaparken çocuklarımızı basketbola kazandırmaya yönelik altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Altyapı takımlarımız ile önemli başarılar elde ediyoruz. Bunun yanında gelir-gider dengesini yerine getiren borcu bulunmayan, kasasında parası olan bir kulüp olarak yolumuza devam ediyoruz. Bütün bu faaliyetleri yürütürken her zaman bizlerin yanında ve yardımcısı olan Edremit Belediye Başkanımız Sayın Kamil Saka´ya teşekkür ediyorum? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli