Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Edremit projelerle hayat bulacak

Edremit projelerle hayat bulacak

Edremit Belediyesi uzman kadro ve personeliyle, hazırlanan projelerini hayata geçiriyor.

Edremit Belediyesi uzman kadro ve personeliyle, hazırlanan projelerini hayata geçiriyor.
Edremit Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Edremit Belediyesi ve Edremit Ticaret Odası ortak girişimi ile Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA)´na yapılan hibe başvurusu başarı ile sonuçlandı.
Bu kapsamda Edremit´te bir hafta sürecek olan ?Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi´ne başlandı. Eğitim sonunda oluşturulacak uzman kadro sayesinde, bölgemizde hem ekonomik kalkınmayı artıracak hem de sosyal yaşam kalitesini yükseltecek projelerin yapılması hedefleniyor.
GMKA´dan onaylanan proje hakkında bilgi veren Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka,?Her zaman konuşmalarımda belirttiğim gibi, tek bir hedefimiz ve amacımız var, o da Edremit´i marka kent yapmaktır. Bu konuda tüm deneyimli personel ve çalışma arkadaşlarımızla, hedeflediğimiz yolda ilerlemeye devam ediyoruz. Edremit Ticaret Odası ve belediyemizin ortak girişim projesi de bunlardan birisi. Yürütülen eğitim çalışmalarının ardından yetişen kadroyla, Edremit için güzel projelere imza atmış olacağız.? şeklinde konuştu.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı