Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Edremit şantiyeye döndü

Edremit şantiyeye döndü

Edremit´te yıllardır çözüm bekleyen sorunlar tek tek çözülüyor.

Edremit ilçesinde şehir içi trafiğin yoğun olarak yaşandığı ve yıllardır sorunların yaşandığı Çay İçi Caddesi ve devamında ki Hamdibey Caddesi yeniden düzenleniyor.
Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda, ilk etap olarak Alemizade Camii´nden Çiftedeğirmen Mevkii´ne kadar uzanan Hamdibey Caddesi´nde öncelikle yağmur suyu drenaj hatları ve altyapı düzenlemeleri başta olmak üzere üst yapısında da toplam 28 bin 700 metrekare parke taş kaplaması yapılacak.
Ayrıca peyzaj düzenlemeleri ve aydınlatma sistemleri ile baştan sona yenilenecek. Ardından Alemizade Camii´nden Cumhuriyet Meydanı´na kadar uzanan Çayiçi Caddesi´nde çalışmalar başlayacak.
Edremit´te yağmurların vatandaşlar için korku olmaktan çıkacağını söyleyen Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ?İlçe merkezinde trafiğin en yoğun olduğu ve yağmurlarda sıkıntıların yaşandığı Kalkım yönü girişten Cumhuriyet Meydanı´na uzanan Hamdibey Caddesi ve Çay İçi Caddesi´ni baştan sona yeniliyoruz. Öncelikle altyapısını düzenleyip yağmurları vatandaşlarımız için sorun olmaktan çıkaracağız. Üstyapı düzenlemeleri ile çağdaş ve modern kentlere yakışır bir hale getireceğiz. Kısa süre içerisinde tamamlamayı hedeflediğimiz çalışmalar bittiğinde İzmir ve Çanakkale yönünden olduğu gibi Kalkım yönünden gelenleri de pırıl pırıl bir cadde karşılayacak? dedi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Edremit şantiyeye döndü
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı