Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Edremit Yardım TIR´ı Elazığ´a ulaştı

Edremit Yardım TIR´ı Elazığ´a ulaştı

Edremit Belediyesi´nin kullanılmamış eşya ve erzak yardım TIR´ı, geçtiğimiz günlerde Elazığ´da yaşanan depremden zarar gören vatandaşlara ulaştı.

Edremit Belediyesi´nin kullanılmamış eşya ve erzak yardım TIR´ı, geçtiğimiz günlerde Elazığ´da yaşanan depremden zarar gören vatandaşlara ulaştı.
Elazığ´da Cuma günü yaşanan merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6.8 şiddetindeki depremin ardından Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan´ın talimatıyla başlattığı kullanılmamış eşya ve erzak yardımı kampanyasına Edremitli vatandaşlar önemli bir dayanışma örneği göstererek ciddi katılım sağladılar.
Edremit Sosyal Yardım İşleri Müdürü Zeynel Karataş ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü personeli de yardım TIR´ıyla Elazığ Mollakendi beldesine giderek hazırlanan yardımları, Mollakendi Belediyesi yetkililerine teslim ettiler.
Mollakendi Belediye Başkanı Mehmet Enis Doğan yaptığı konuşmada ?Bugün burada bizi yalnız bırakmayan Edremit Belediyesi ve İzmit Belediyesi´ne sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bize yardım elini uzattıkları ve bizi unutmadıkları için Allah onlardan razı olsun. Gerçekten büyük bir afet yaşadık. Bir daha Yüce Yaradan bizi böyle afetlerle karşı karşıya bırakmasın. Türk milleti bugün de her zaman olduğu gibi bugün de asaletini, insanlığını, mazlumun yanında olmayı göstermiştir. Bize yardımda emeği geçen bütün Türk milletine beldem adına teşekkür ediyorum.? dedi.
Edremit Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Zeynel Karataş´da Edremit halkına gösterdikleri dayanışma örneğinden dolayı teşekkür ederek; depremde hayatını kaybeden tüm yurttaşlara rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi. Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli