Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Edremit Zeytinli Rock Festivali ile coştu

Edremit Zeytinli Rock Festivali ile coştu

Edremit İlçesi Zeytinli Mahallesi´nde Rock Festivali düzenlendi.

Edremit İlçesi Zeytinli Mahallesi´nde Rock Festivali düzenlendi.
Zeytinli Rock Festivali açılışında konuşan Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan gençlere seslendi.
Edremit İlçesi Zeytinli Mahallesi Altınkum Sahilinde gerçekleşen Zeytinli Rock Festivali´nin açılışında konuşan Başkan Arslan, özgürlük vurgusu yaptı.
Gençleri selamlayarak konuşmasına başlayan Başkan Arslan, gençlerle beraber olmanın mutluluğunu yaşadığını açıkladı.
Sahneden gençlere baktığında özgürlüğü gördüğünü ifade eden Başkan Arslan, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Türkiye´nin aydınlık geleceğini görüyorum. Dinlediğin müzik özgürlüktür, gördüğün deniz özgürlüktür. Baktığım gençler özgürlüktür. En önemlisi yaşadığım Kazdağları özgürlüktür. Yaşasın özgür insanlar, yaşasın özgür gençler, yaşasın özgür müzik, yaşasın özgür Kazdağları.?
Konuşması sık sık ?Mustafa Kemal´in askerleriyiz? ve ?Her şey çok güzel olacak? sloganları ile kesilen Başkan Arslan, ?Bu gece yüksek sesle özgürlük vurgusu yaptık, gelin hep birlikte Kazdağları için de özgürlük talebi yapalım? diyerek katılımcılardan telefonlarının ışıklarını açarak bir dakika boyunca Kazağları´na doğru tutmalarını istedi.
Kazdağları´na ışık olan gençlere teşekkür eden Başkan Arslan, ?Her şeye rağmen burada olmaya devam edin. Her şeye rağmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün yolundan ayrılmayın. Sizlerle her şey çok güzel olacak? diyerek konuşmasını tamamladı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli