Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Edremit-Zeytinli Dönel Kavşağı trafiği rahatlatacak

Edremit-Zeytinli Dönel Kavşağı trafiği rahatlatacak

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit Zeytinli Mahallesi D550-06 Karayolu üzerinde yaz aylarında yoğunlaşan trafiği rahatlatacak ve birçok ölümlü kazanın önüne geçecek olan Zeytinli Dönel Kavşak çalışmalarını

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Edremit Zeytinli Mahallesi D550-06 Karayolu üzerinde yaz aylarında yoğunlaşan trafiği rahatlatacak ve birçok ölümlü kazanın önüne geçecek olan Zeytinli Dönel Kavşak çalışmalarını yakından takip ediyor. 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı ekipleri, geçtiğimiz günlerde D550-06 Karayolu üzerindeki Zeytinli Mahallesi girişi ve Edremit Küçük Sanayi giriş-çıkışında bulunan sinyalize kavşakta başlattığı dönel kavşak çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. 
Sanayi bölgesini sahile bağlayan bölgede yapılan kavşak çalışmaları tamamlandığında yaz aylarında oluşan sıkışmanın ve birçok trafik kazasının da önüne geçilmiş olacak. Ekiplerin yan yolları tamamlayıp dönel kavşak haline getirmesi sonucunda özellikle Akçay Kavşağı’nı da rahatlatacağı düşünülen dönel kavşak sayesinde vatandaşların trafikte geçirdiği zaman azalacak, trafik akışı hızlı ve daha güvenli bir şekilde yürütülebilecek. 
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, ekiplerin sıkı çalışması sayesinde dönel kavşağın bu yaz dönemine yetiştirilerek, bölgede ulaşımı rahatlatacaklarını söyledi. 
Yan yolların ve dönel kavşağın tamamlanmasının ardından refüjler, kaldırımlar yenilenecek, asfalt serimi gerçekleştirilip peyzaj düzenlemeleriyle kavşak yeşillendirilip çiçeklendirilecek.                 Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli