Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Edremit Belediyesi’ne ait zeytinliklerde hasat sürüyor

Edremit Belediyesi’ne ait zeytinliklerde hasat sürüyor

Edremit Belediyesi Tarımsal İşler Müdürlüğü, belediyeye ait zeytinliklerde zeytin hasadına devam ediyor.

Edremit Belediyesi Tarımsal İşler Müdürlüğü, belediyeye ait zeytinliklerde zeytin hasadına devam ediyor. 
Edremit Belediyesi Tarımsal İşler Müdürlüğü’nün hasat ettiği zeytinler, Edremit Belediyesi markasıyla bu sene de raflarda yerini alıyor. 
Toplanan zeytinler gün içerisinde o bölgeden TARİŞ’e sevk ediliyor. Zeytinyağı fabrikasında sıkım yapılıp zeytinyağları dinlenmeye alınıyor. Daha sonra İşletme İştirakler Müdürlüğü tarafından paketlenip Edremit Belediyesi markasıyla ürünler, raflarda ve internette satışa sunuluyor. Edremit Belediyesi’nin Kızılkeçili Mahallesi peçe mevkiindeki belediyeye ait zeytinliklerde hasat yapan emekçileri ziyaret eden Edremit Belediye Başkanı Hasan Arslan, “Edremit Belediyesi şu anda ilçenin en büyük zeytin üreticisi konumunda 60 bin ağaca yakın zeytinimiz var. Yağımızı da Edremit Belediyesi markası olarak tüm Türkiye’nin kullanımına sunuyoruz. İnternetten veya bizzat başvurarak alabilirler. Bu güzel şifa kaynağı zeytinyağımızı yemeye davet ediyoruz insanlarımızı. Sağlıklıdır, güvenilirdir. Çok hijyenik koşullarda üretilir. İşçilerimize ve emekçilerimize de bu hasatta kolay gelsin zeytin hasadımız da bereketli olsun. 
Edremit Belediyesi’nin kendi zeytinlerinden elde edilen zeytinyağlarını bu yıl da vatandaşlarla buluşturmak için özveri ve titizlikle çalışan emekçilere teşekkür eden Başkan Arslan, tarlada çalışan işçilere zeytin hasadının bir geleneği olan helva dağıttı. 
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli