Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Edremit imar sorunu Ankaraya taşındı

Edremit imar sorunu Ankaraya taşındı

Edremit İlçesinde uzun süredir sıkıntı yaratan imar plan onarım ve değişikliği Ankaraya taşındı.

Edremit İlçesinde uzun süredir sıkıntı yaratan imar plan onarım ve değişikliği Ankara`ya taşındı.
Edremit`te yaşayan vatandaşları yakından ilgilendiren imar plan onarım ve değişikliği için AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı ile yerel yöneticiler konuyu milletvekillerine aktarmak için soluğu Ankara`da aldı.
AK Parti Edremit İlçe Başkanı Harun Yüzüak başkanlığında ki heyette, Edremit Belediye Başkan Vekili Fatih Çağlar, Edremit Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel,  Edremit Belediye Meclis Üyelerinden; Haldun Sümerkan, Hikmet Kaynak, Mustafa Çakmakçı, Ümit Haluk Şengül ve Şaban Çandır yer aldı.
Edremit heyeti, gittikleri Ankara`da, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili A. Edip Uğur ile ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu ile görüşüp, Edremit`te yaşanan sorunun çözümüne destek istediler. 
Bölge milletvekilleri ile yapılan görüşmelerden sonra, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürü M. Ali Kahraman`la görüşüldü.
Edremit`te yaşanan sorun hakkında bilgi veren AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, bu konuyu uzun süreden beri zaten takip etiğini bildirip, Edremit`te yeni imar planlarının istenilen şekilde ve halkımızın mağdur olmayacağı şekilde çözeceğiz sözü verdi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı