Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Edremit, İstanbul Tanıtım Günlerinde iddialı

Edremit, İstanbul Tanıtım Günlerinde iddialı

Edremit, İstanbul'da gerçekleşecek Balıkesir Tanıtım Günlerinde verim almak istiyor.

Edremit, İstanbul’da gerçekleşecek Balıkesir Tanıtım Günlerinde verim almak istiyor.
Bu yıl 10-14 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul Feshane’de düzenlenecek olan Balıkesir Tanıtım Günleri’ne Edremit İlçesi de katılıyor.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka’nın da yer aldığı toplantıda, ilçenin daha etkin bir şekilde tanıtılması için görüş alışverişinde bulunuldu.
Birincisi geçen yıl Ankara’da düzenlenen Balıkesir Tanıtım günleri bu yıl 10-14 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul Feshane’de düzenlenecek. Edremit’te Balıkesir Tanıtım Günleri’ne hazırlık amacıyla Ticaret Odası Salonu’nda bir toplantı düzenlendi.
Hazırlık toplantısına Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Tanıtım Günleri Organizasyonu İlçe Koordinatörü Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Damar, Edremit Körfezi Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Atamer Ulusoy, Tarihi Antandos Kentini Kurtarma ve Yaşatma Derneği yöneticileri, Ticaret Odası ve Ticaret Borsası temsilcileri ve turizm işletmecileri katıldı.
Tanıtım Günleri Organizasyonu İlçe Koordinatörü Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İsmail Damar tarafından yapılan sunumdan sonra ilçenin daha etkin bir şekilde tanıtılması hakkında katılımcılar tek tek söz alarak görüşlerini belirtti.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit’in daha güçlü ve etkin bir şekilde tanıtılması için profesyonel bir çalışma yürütülmesi gerektiğini belirterek, “Binbir güzelliği bir arada barındıran güzel Edremit’imizi daha geniş kitlelere daha güzel bir şekilde tanıtmalıyız ve bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli