Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Edremit, Midilli Fuarına katıldı

Edremit, Midilli Fuarına katıldı

Edremit İlçesi, Midilli 2. Türk-Yunan Kültür ve Turizm Ticaret Fuarında yer aldı.

Edremit İlçesi, Midilli 2. Türk-Yunan Kültür ve Turizm Ticaret Fuarında yer aldı.
Edremit Belediyesi Yunanistan`ın Midilli Adası`nda düzenlenen 2. Aegean Expo Fuarı`nda (2. Türk-Yunan Kültür ve Turizm Ticaret Fuarı) başarı ile temsil edildi. Yoğun ilgi gören standı Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka hafta sonu ziyaret etti.
Edremit Belediyesi, Aegean Expo Fuarı (Türk-Yunan Kültür ve Turizm Ticaret Fuarı) adı ile düzenlenen fuarda açtığı stant ile komşu ülkede sıcak bir ilgiyle karşılandı.
Edremit Belediyesi, standı başarılı bir tanıtım ile ilçeni adını bir kez daha duyurmayı başardı. Fuara Türkiye'den Belediyeler, Ticaret Odaları ve firmaların da yer aldığı fuara, Yunanistan`ın diğer bölgelerinden işadamları, tüccarlar ve girişimciler de katıldı. Yunanistan Adalet Bakanı Haralambos Athanosiu, Milletvekili ve Geçmiş Dönem Ege Bakanı Nikos Sfunakis, Kuzey Ege Bölge Valisi Nasos Yakalis, Midilli Belediye Başkanı Dimitris Vunatsos, Midilli Milletvekili Pavlos Voyagis, Atina Meslek Odası Başkanı Yorgos Benetos, Midilli Ticaret Odası Başkanı Trasos Kalogridis ve Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan`ın ziyaret ettiği Edremit Belediyesi standında hafta sonu Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka konuklarını ağırladı.
Standın gördüğü ilgiden memnun olduğunu ifade eden Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, "Birçok özellik ve güzelliği bir arada barındıran, Edremit'imizi ve dünya mirası Kazdağları'mızı yurt içinde ve yurt dışında daha geniş kitlelere tanıtabilmek için çalışıyoruz. Komşu Midilli adasında kurduğumuz ilişkiler ile iki ülke arasında ekonomik ve kültürel ilişkilerin olumlu anlamda gelişeceğini umuyoruz" dedi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli