Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Edremit polisinden başarılı operasyon

Edremit polisinden başarılı operasyon

Edremit Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ve Edremit Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’nce yapılan çalışma sonucunda; Silah ve Uyuşturucu Madde Ticareti Ya

Edremit Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ve Edremit Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği’nce yapılan çalışma sonucunda; Silah ve Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçlarından S.C., H.Ç. ve M.A. isimli şüpheli şahıslarla ilgili 5 ara yakalama çalışması gerçekleştirildi. 
Yapılan 5 ara yakalamada toplam; 4 adet ruhsatsız tabanca, 
33 adet fişek, 412 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 
Edremit ve İvrindi İlçelerinde 14 Eylül günü yapılan eş zamanlı operasyon neticesinde yakalanarak gözaltına alınan 3 şahısın ikamet ve araçlarında yapılan aramalarda; 322 adet uyuşturucu hap, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet bilye atar tabanca, 8 adet fişek, 8 adet çelik bilye ele geçirildi. 
Yapılan operasyon ve yakalamalar neticesinde toplamda 5 adet ruhsatsız tabanca, 41 adet fişek, 734 adet uyuşturucu hap, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet bilye atar tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek, 8 adet çelik bilye suç unsuru olarak değerlendirilerek dosya kapsamında el konuldu. 
Operasyon neticesinde yakalanan S.C., H.Ç. ve M.A. isimli şüpheli şahıslar hakkında soruşturma başlatıldı. 
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli