Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Edremit protokolü birlik beraberlik mesajı verdi

Edremit protokolü birlik beraberlik mesajı verdi

Edremit protokolü yeni seçilen muhtarlar ve daire müdürleri ile tanışma toplantısında buluştu.

Edremit protokolü yeni seçilen muhtarlar ve daire müdürleri ile tanışma toplantısında buluştu.
Güre Afrodit Otel'de düzenlenen toplantıda söz alan Edremit Kaymakamı Abdülhamit Erguvan, İlçemiz için tüm yöneticiler olarak diyalog ve iş birliği içerisinde olacağız” dedi.
Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan'ın öncülüğünde düzenlenen toplantıda, 19. Motorlu Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Topçu, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Server Şimşek, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Şekerci, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İlkay Gül, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, ilçede yeni seçilen mahalle muhtarları ve daire amirleri birbirleri ile tanıştı.
Edremit Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı Güre Afrodit Termal Otel'de ki kahvaltıdan sonra başlayan toplantıda muhtarlar ve daire müdürleri tek tek söz alarak kendilerini tanıttılar.
Edremit Kaymakamı Abdulhamit Erguvan, Büyük bir ilçeye dönüşen Edremit'te yeni yapılanma için ilçede görev yapan tüm yöneticiler olarak diyalog içerisinde olunması gerektiğini işaret etti.
Vatandaşlarımızın karşılaşabileceği sorunlarının hızlı bir şekilde çözülebilmesi için işbirliği içerisinde olacağız diyerek konuşmasını sürdüren Kaymakam Erguvan, bu ilk toplantının tanışma toplantısı olduğunu bundan sonra sık sık bir araya gelerek geniş değerlendirmelerde bulunacaklarını söyledi.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit'i tüm kurum ve kuruluşları ile bir bütün olarak değerlendirdiklerini belirterek, Edremit Belediyesi'nin yeni yapılanma ile sorumluluklarının bir kat daha arttığını ancak yurttaşlara en iyi hizmeti sunabilmek için tüm kurum ve kuruluşlar ile işbirliğinde olmaya özen göstereceklerini dile getirdi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı