Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Edremit Ülkü Ocağı köylerde teşkilatlanıyor

Edremit Ülkü Ocağı köylerde teşkilatlanıyor

Edremit Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Edremitin köylerinde ilk olarak avcılar da teşkilatlandırmaya gidiyor.

Edremit Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, Edremit`in köylerinde ilk olarak avcılar da teşkilatlandırmaya gidiyor.
Edremit Ülkü Ocakları, Altınoluk`un Avcılar köyünde Cuma günü gençlerle buluştu. Avcılar Köyünde gençlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda, köye en yakın zamanda Edremit Ülkü Ocaklarına bağlı bir şube açılacağı bilgisi geldi.
Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Osman Geyik, "Büyükşehir kapsamında köylerin mahallelere dönüşeceğinden, Ülkü Ocakları olarak mahalle teşkilatlandırılmasına gidiyoruz. İlk olarak Avcılar köyünden Bismillah diyerek başladık. Avcılar Köyünde bizleri yoğun bir katılımla karşılayan gençlerimize teşekkür ediyoruz. Avcılarda ilk şubemizi en yakın zamanda faaliyete geçirerek buradaki genç kardeşlerimizle uzun ve şefkatli bir yolda yürümeye başlayacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun." dedi.
Mahalle sorumlusu Saim Gürkan Çetin, "Edremit Körfezinin Ülkücü Hareketin kalelerinden biri olduğunu belirtti.
Avcılar Köyüne Ülkü Ocağı şubesinin açılışı için çalışmaların devam ettiğini kaydeden Çetin, "Büyük bir açılışla Ülkücü hareketin bayrağını Avcılar köyünde de dalgalandıracağız. Diğer köylerimizde çalışmalarımız devam ediyor yılbaşına kadar birçok köyde şubelerimizi açmış olacağız. Varlığımız, Türk Varlığına Armağan Olsun." dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli