Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Edremit Ülkü Ocağından kahvaltılı toplantı

Edremit Ülkü Ocağından kahvaltılı toplantı

Edremit Ülkü Ocakları Akçay Beldesinde kahvaltılı toplantı düzenledi. Edremit Ülkü Ocakları eski başkanları seneler sonrada olsa Akçay Beldesinde bir otelde verilen kahvaltıda bir araya geldiler.

Edremit Ülkü Ocakları Akçay Beldesinde kahvaltılı toplantı düzenledi.
Edremit Ülkü Ocakları eski başkanları seneler sonrada olsa Akçay Beldesinde bir otelde verilen kahvaltıda bir araya geldiler.
Kahvaltıya Edremit Ülkü Ocakları Kurucu Başkanı Adem Terzioğlu ile Edremit Ülkü Ocağı Başkanlığı yapmış ocak eski başkanları katıldı. 
Ülkücülerin kahvaltılı toplantısına Edremit Belediye Başkan Vekili E. Fatih Çağlar`da katılarak destek verdi.
Güzel bir sohbet havasında geçen kahvaltının çok geç kalınmış bir birliktelik olduğu dile getirilirken, bundan böyle bu ortamın devamının gelmesi görüşü savunuldu.
Üç saat süren kahvaltılı sohbet sonrası halen Edremit Ülkü Ocakları Başkanlığı görevini yürüten Osman Geyik, kendisinden önce görev yapan başkanları teşekkür plaketi ile onurlandırdı.
Edremit Ülkü Ocakları Kurucu Başkanı Adem Terzioğlu,  "Bu güzel günü organize eden Ocak Başkanı Sayın Ülküdaşım Osman Başkan`a teşekkür ederiz,  bizleri uzun bir aradan sonra tekrar bir araya getirip bizlere değer verdiğini göstermesi bizleri çok duygulandırdı. Bütün arkadaşlarım adına yeniden teşekkürlerimizi sunuyoruz. Teşkilatımızın ne zaman bize emri olursa yapmaya hazırız. Ülkücülerin eskisi yenisi olmaz bizler ömrümüzü bu davaya adadık ve bundan hepimiz de gurur duyuyoruz" dedi.
Edremit Ülkü Ocakları Başkanı Osman Geyik, "Türklük onur ve gururu, islam ahlak ve şuuru ile yaşayan siz değerli Sayın Reislerim davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ederim. Edremit Ülkü Ocakları olarak davamıza gönül veren siz büyüklerimizle bir arada olmak, birliğimizi ve dirliğimizi korumak ve pekiştirmek, kutlu davamızda her zaman ayrılmaz bir bütün olduğumuzu göstermek amacı ile bu kahvaltılı toplantıyı tertipledik. Katılımızın için her birinize şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyorum" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli