Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Edremit aşırı yağışlardan artık etkilenmeyecek

Edremit aşırı yağışlardan artık etkilenmeyecek

Edremit Belediyesi tarafından daha önceleri sorun yaşanan Hamidiye Mahallesi'nde yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları tamamlandı.

Edremit Belediyesi tarafından daha önceleri sorun yaşanan Hamidiye Mahallesi'nde yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları tamamlandı.
Son olarak yağmur suyu hattının çevreyolunda ki menfeze bağlantısının yapılması ile bölgede yaşanan sorunlar tamamen ortadan kaldırılmış oldu.
Edremit Belediyesi tarafından Hamidiye Mahallesi'nde ki yağmur suyu drenaj hattı döşeme çalışmaları sona erdi.
Kış mevsiminde şiddetli yağmurlarda sorunların yaşandığı bölgede toplam 530 metre uzunluğunda çift hat olarak yağmur suyu hattı döşendi. Edremit Çayı'na bağlantısı yapılan yapılarak tamamlanan hattın son olarak Karayolu menfez bağlantısının yapımına başlandı. Edremit çevre yolunda ki otogar kavşağı yanında ki menfez bağlantısının tamamlanması ile bölgede yıllardır yaşanan sorunlarda ortadan kaldırılmış olacak.
Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, yağmurların ilçe için sorun olmaktan çıkması için gerekli çalışmaları yaptıklarını belirterek Yağmurların ilçemiz için sorun olmaktan çıkması için Hamidiye Mahallesi'de çevre yolunun alt tarafında kalan otogar kavşağından başlayıp Edremit çayına kadar 600'lük borularla 530 metre uzunluğunda çift hat yağmur suyu drenaj hattı döşedik. Şimdi son olarak bu hattın çevre yolunda ki menfeze bağlantısını gerçekleştirip çalışmaları tamamlayacağız. Bu hattın devreye girmesi ile birlikte yıllardır bu bölgede yaşayan yurttaşlarımız için yağmurlu havalar sorun olmaktan çıkacak.” dedi.



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli