Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Edremit´e Sağlıklı Yaşam Merkezi geliyor

Edremit´e Sağlıklı Yaşam Merkezi geliyor

Türkiye´de yeni başlayan Sağlık Bakanlığı´na bağlı Sağlıklı Yaşam Merkezlerinden biri Edremit´e yapılacak.

Türkiye´de yeni başlayan Sağlık Bakanlığı´na bağlı Sağlıklı Yaşam Merkezlerinden biri Edremit´e yapılacak.
Ülkemiz içerisinde de yeni yeni yaygınlaşan ve dünya genelinde hemen her ülke de var olan sağlıklı yaşam merkezleri, birçok kişiye sağlıklı yaşam konusunda ciddi anlamda yardımcı oluyor.
Özel olarak, kendi alanında uzmanlaşmış kişiler tarafından dizayn edilen ve içerisinde yine kendi alanlarında uzman olan yaşam koçlarının, uzmanların yer aldığı sağlıklı yaşam merkezlerine hemen her yaştan katılımcıları görmek mümkün. Öncelikle kişilerin yaşamlarında ciddi anlamda bir düzenleme yapmakta ve onlara belli bir düzen içinde yaşamayı öğretmekte.
Edremit´e Sağlıklı Yaşam Merkezi kazandırılması için girişimde bulunan AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, İhale bedeli KDV hariç 3.700.000 TL olan Edremit Sağlıklı Yaşam Merkezi´nin temel atma aşamasına geldiğini açıkladı.
Türkiye genelinde 1000 adet Sağlıklı Yaşam Merkezi kurulmasının hedeflendiğini söyleyen Aydınlıoğlu, ?Bu merkezler birkaç aile sağlığı merkezlerinin hizmet alabileceği ortak bir bina olacak. Özel tasarlanan bu binalarda diyetisyenler, psikologlar, fizyoterapistler ve yerine göre spor hocaları, şeker hastalığı gibi sürekli hastalıklarla ilgilenen özel eğitim almış hemşireler bulunacak. Röntgen ve ultrason imkanı olacak. Kanser taramaları, anne-bebek sağlığı ile ilgili hizmetlerde burada verilecek.? diyerek sözlerine ekledi.

Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli