Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Edremitin CHP adayı Akçaya çıkartma yaptı

Edremitin CHP adayı Akçaya çıkartma yaptı

Güre Belediye Başkanı aynı zamanda 30 Mart 2014 seçimlerinde CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Kamil Saka, Akçayda parti üyeleri ile buluştu.

Güre Belediye Başkanı aynı zamanda 30 Mart 2014 seçimlerinde CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Kamil Saka, Akçay`da parti üyeleri ile buluştu. 
Akçay`da, yoğun ilgi ile karşılanan Saka, kendisini kucaklayan belde halkına teşekkür ettikten sonra, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Güre Belediye Başkanı ve CHP Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Akçay`da partililerine teşekkür ziyaretinde bulundu. 
Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu, CHP İlçe Başkanı Yurt Yıldırım ve CHP Akçay Belde Başkanı Atakan Yüksel`in destek verdiği Başkan Saka, partililer ve Akçaylılar tarafından yoğun ilgi ile karşılaştı. 
CHP Akçay Belde Başkanı Atakan Yüksel, aday adaylığı sürecinin artık geride kaldığını bundan sonra birlik ve bütünlük içerisinde Kamil Saka`nın yanında olduklarını ve 30 Mart`ta Edremit`e altı oklu bayrağı dikmek için tüm güçleriyle çalışacakları sözü verdi.
CHP Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım,"İlk önce önümüzde ki yerel seçimlerde Belediye Başkan Adayımız Kamil Saka ile Edremit`te kazanacağız. Balıkesir Büyükşehir`de kazanacağız. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kazanacağız. Son olarak 2015 seçimlerinde bu AKP iktidarını gönderip sosyal demokrat CHP iktidarını getireceğiz. Bunları yapmak için hepimiz tüm gücümüzle çalışmalıyız" dedi. 
Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu`da konuşmasında artık önlerinde tek bir hedef olduğunu, "CHP`liler olarak Adayımız Kamil Saka`nın arkasında birlik içerisinde uyumlu bir şekilde çalışarak 30 Mart`ta zafere ulaşacağımıza inanıyorum." dedi.
CHP Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka`da, partililerine teşekkür ederek başladığı konuşmasında, "6 Ekim`de üyelerimizin önüne demokrasinin gereği olan sandık konularak partimizin adayını sizler belirlediniz. Öncelikle seçmen kayıtlarımızı kontrol edelim. Komşularımızda, mahallemizde kayıtlı olmayanları uyaralım. Hepimiz altı oklu bayrağımızı göndere çekebilmek için daha önce CHP`ye oy vermemiş en az bir arkadaşımızı ikna edip kazanmalıyız" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı