Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Edremitin yeni Başkanı Saka, mazbatasını aldı

Edremitin yeni Başkanı Saka, mazbatasını aldı

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve meclis üyeleri Edremit Adliyesinde düzenlenen törenle mazbatalarını aldılar.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve meclis üyeleri Edremit Adliyesinde düzenlenen törenle mazbatalarını aldılar.
CHP Edremit İlçe Başkanı Yurt Yıldırım ve Edremit Körfezinde görev yapan CHP`li eski belediye başkanlarının da katıldığı törende duygu anlar yaşandı.
Mazbata töreninde kısa bir açıklama yapan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, kendilerine oy veren-vermeyen tüm yurttaşlara teşekkür ettiğini ve herkese eşit mesafede adaletli hizmet götüreceklerini söyledi.
Edremit`in 64 yıldır sosyal demokrat belediyecilik özlemi çektiğini belirten Başkan Saka, "Ciddi bir oy farkıyla bu kutsal görevi şahsıma ve meclis üyesi arkadaşlarıma layık gördüler. Şimdi hedefimiz büyüyen Edremit`i çağdaş ve marka bir dünya kenti yapmak. Bu yolda hiçbir mazerete sığınmadan yolumuza devam edeceğiz. Durmadan ve yorulmadan çıktığımız bu yolda Edremit`i bir bütün olarak ele alacak ve hiçbir mahallemizi ötekisinde ayırmadan hizmet götüreceğiz. Bize oy vermeyen yurttaşlarımızın da belediye başkanı olduğumu asla unutmayacağımı özellikle belirtmek istiyorum. Verilen görevin kutsal bir görev olduğunun bilincinde yurttaşlarımıza yakışır hizmeti, şeffaf ve halkçı bir şekilde yerine getireceğimizi belirterek, tüm yurttaşlarımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.
Başkan Saka, önümüzdeki Cuma günü saat 15.00`da Edremit Belediyesinde "Devir-teslim" töreni yapılacağını ve tüm yurttaşları davet ettiğini söyledi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı